Ці знаки Зодіаку – найнестерпніші свекрухи. Хто вони?

Ці жінки здатні довести своїх невісток до божевілля

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, з представниць яких виходять найнестерпніші свекрухи.

ТЕЛЬЦІ

Жінки, народжені під цим знаком, по праву вважаються одними з найгірших свекрух. А все тому, що їм треба знати абсолютно все і бажано – у подробицях.

Вони з тих свекрух, які люблять приходити в гості без запрошення, а якщо їм дати ключі, то будьте певні – вони прийдуть, поки вас не буде вдома. Крім того, свекрухи-Тельці завжди вважають свою думку істиною в останній інстанції.

Боротися з такою свекрухою потрібно її ж зброєю, але діяти необхідно хитріше. Будьте частіше в її житті: навідуйтеся в гості, запрошуйте в кіно чи на прогулянки. Рано чи пізно вона сама стане від вас втікати через надмірну увагу.

СКОРПІОНИ

У нестерпних свекрух-Скорпіонів настрій змінюється, як вітер у травні. Спочатку вони можуть бути усміхненими та милими жінками, але рано чи пізно почнуть бачити у вас загрозу, адже ви «відбираєте у неї сина».

Саме через це обов'язково почнеться неприязнь, що виллється у скандали. Щоб уникнути цього, вам треба правдами і неправдами переконати свекруху, що син любить її більше, ніж вас.

Купуйте подарунки і даруйте їх від імені чоловіка, покажіть, що ви не хочете відібрати у неї її «любого синочка».

РАКИ

Жінки-Раки досить спокійні свекрухи, але не терплять жодної конкуренції. Якщо не хочете сваритися з такою свекрухою, не показуйте, що ви кращі за неї у чомусь, особливо в тому, що стосується господарювання.

Забороніть чоловікові говорити своїй мамі будь-які фрази, які починаються «а ось моя дружина смачніше, краще, охайніше і т. д.».

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень