Ці популярні кольори для кухонь виходять з моди: про яку фарбу йдеться (ФОТО)

У списку їх 3

Вже у 2025 році в тренді будуть теплі нейтральні тони. Тому будь-які холодні відтінки тепер не будуть актуальні. Деякі з них взагалі «випадуть» зі списку популярних тенденцій.

З кожним роком люди намагаються облаштувати затишну та візуально теплу кухню, де можна буде не тільки готувати їжу, а й просто проводити час.

Щоб зробити свою кухню теплою та затишною варто уникати трьох тонів.

Сірий

Дизайнери кажуть, що «панування прохолодного сірого добігає кінця». Сірий колір вважається надто холодним для привабливих і гостинних приміщень, як кухня. Це колір, який краще залишити у 2024 році.

Синій

Синій, зокрема його відтінок блюз, колись домінував на кухні у фермерському стилі. У 2024 році його частково замінив зелений з оливковим, лісовим і шавлієвим відтінками. Проте наступного року він, як і сірий «вичерпається» як трендовий тон.

Яскравий білий

- У 2025 році ми бачимо відхід від повністю білих, «клінічних» кухонь у мінімалістському стилі. Вони роблять простір холодним, – каже Таш Бредлі, експерт із кольорів і засновник Lick Paint.

Замість разючого білого краще обирати його спокійніші відтінки: брудно-білий чи кремовий.

Джерело: Livingets

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень