Ці 3 звички повільно, але впевнено знищують красу вашої шкіри

Це робить кожен, але навіть не помічає

Шкіра — найбільший і при цьому чутливий орган. Найменші зміни у гормональному фоні або несприятливі фактори призводять до подразнень, поганого кольору обличчя та інших неприємностей. Іноді ми й самі сприяємо ранньому старінню і погіршенню якості шкіри, особливо на обличчі, де шкіра найніжніша.

Про шкідливі для шкіри звички, які ви можете не помічати за собою, ми й розповімо.

Ви п'єте дуже багато кави

Без кави багатьом дуже складно уявити своє життя, але якщо ваша шкіра починає змінюватися у гіршу сторону, варто звернути увагу, скільки чашок кави ви випиваєте щодня.

Фахівці рекомендують не надто захоплюватися і зупинитися на двох чашках, навіть якщо ви п'єте каву з молоком.

Кава призводить до зневоднення, а відновити водний баланс може бути досить складно. Заведіть нове правило — на кожну чашку кави випивайте склянку води, у такий спосіб ви зможете уникнути сильного зневоднення.

Ви спите обличчям у подушку

Ближче до 30 років відновлювальні процеси у шкірі сповільнюються, доводиться вживати серйозних заходів і нам, і нашому косметологу. Еластичність знижується, а тому усі заломи й дрібні зморшки залишаються на шкірі довше.

Якщо ви полюбляєте спати обличчям у подушку, приготуйтеся до того, що на шкірі можуть з'явитися сильні заломи, зазвичай біля носа і губ.

Крім того, ніжна шкіра навколо очей також страждає через неприродні згини, які ви надаєте, притулившись обличчям до подушки. Спробуйте навчитися спати на спині або ж спіть у такий спосіб, щоб «каркас» обличчя не сильно зсувався.

Ви пізно вмиваєтеся

Коли ми повертаємося додому, важливо не затягувати процес очищення обличчя. За день на шкірі накопичується велика кількість дрібних частинок, які ви «зібрали» з зовнішнього середовища — це й бруд, і інші речовини, які у повітрі ми просто не помічаємо.

Крім цього, шкірне сало перемішується із засобами для обличчя, створюючи щільну плівку на шкірі, їй стає дуже важко дихати.

Тому настільки важливо не чекати на момент, поки ви підете спати, а вмиватися не пізніше ніж через годину після повернення додому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень