Чи впливають голови ОТГ на формування тарифів?

Розповіли під час онлайн-брифінгу в ОДА

Територіальні громади встановлюють, відповідно до закону, тарифи на послуги з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для підприємств, які не підпадають під державне регулювання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), в залежності від обсягів виробництва таких послуг.

Тарифи для великих підприємств регулюються НКРЕКП, все інше регулюється територіальними громадами,- зауважив заступник голови РОДА Ігор Тимошенко

Ігор Тимошенко. Фото - Рівненської ОДА.

Також додав, що 18 січня Кабінет Міністрів ухвалив рішення, яким з 01 лютого 2021 року встановлюється гранична ціна на газ на рівні 6,99 грн за кубометр з ПДВ.


Така ціна встановлена на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 року.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень