Чи панікують чернівчани через коронавірус у їхньому місті (АУДІО)

Нам розповіли колеги

Ми зв'язалися з чернівецьким ЗМІ радіо "Блиск". Наша колега Лариса Сергєєва каже, що в місті паніки немає. Однак влада вже працює над планом заходів:

Паніки точно немає. Ми прикордонна область, люди, медики були готові. Перевіряють на кордоні на температуру, перевіряють опитувальними листами. Я не помітила паніки в місті.

 

Щоправда, люди, з якими я намагалася говорити, самі для себе вирішили, що уникатимуть масових скупчень. В аптеках ажіотажу немає. Є дефіцит марлевих пов’язок, але запевняють, що в Чернівці вони їдуть. Лікарні приймати людей з коронавірусом та підозрою на коронавірус готові.

 

Масові заходи вирішили обмежити. О 14:30 міський голова даватиме прес-конференцію щодо заходів проти коронавірусу.

Лариса Сергєєва. Видуча радіо "Блиск" та головна редакторка телеканалу "Чернівці".

Нагадаємо, що напередодні у чернівчанина, який приїхав з Італії, лабораторно підтвердили коронавірус. Його госпіталізували. Лікар, який оглядав інфікованого на китайський коронавірус пацієнта, розповідає, що чоловік обізнаний і самоізолювався після появи симптомів коронавірусу.

Він викликав екстрену медичну допомогу, попередив про симптоми та про те, що приїхав з Італії. Його забирали на швидкій у засобах захисту. Тож ризик поширення хвороби найменший.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень