Чи можна танцювати вагітним жінкам (ФОТО/ВІДЕО)

Танцівниця й хореограф розповіла

Танцівниця й хореограф Ілона Гвоздьова, відома широкому загалу завдяки участі у популярному телепроєкті «Танці з зірками», вагітна.

Але це не завадить їй взяти участь у наступному сезоні «Танців», причому саме як танцівниці.

Ще до початку проєкту розгорнулися дискусії щодо того, чи можна вагітним танцювати і навіщо.

Ілона Гвоздьова написала великий пост на своєму Instagram з цього приводу.

 
 
 
 

 

Якщо відкинути крайнощі, то можна впевнено сказати, що для більшості жінок помірна танцювальна активність може істотно поліпшити загальне самопочуття, підвищити настрій, і просто подарувати якусь кількість безтурботних хвилин, що саме по собі безцінне в умовах постійного стресу і інформаційного перевантаження.

 

Танці зменшують рівень тривожності, покращують роботу мозку, почуття балансу і координації, додають впевненості в собі, дозволяють підтримувати здоровий тонус і еластичність м'язів, підвищують витривалість, - пише танцівниця.

Винник і Надя Мейхер. Хто ще піде на «Танці з зірками»?

Окрім Олега Винника, ексучасниць гурту «ВІА ГРА» Наді Мейхер та Санти Дімопулос, на паркет проєкту вийдуть український актор Тарас Цимбалюк, акторка Дар’я Петрожицька (найбільш відома за серіалом «Папік»), фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна, солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська.

Остання вже намагалася взяти участь у цьому проєкті, але через травму не змогла виступити навіть з першим танцем.

Танцюватимуть у цьому сезоні й реп-виконавиця Alyona Alyona, співак Позитив, лідер гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець і телеведучий Дмитро Танкович. Партнеркою останнього і буде вагітна Ілона Гвоздьова.

 
 
 
 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень