Чи буде в Україні третій Майдан через е-декларації: прогноз рівненського астролога

Звернутися до астролога ми вирішили тому, що у соцмережах почали ширитися заклики до виходу на Майдан

Професійний астролог з райцентру Дубно на Рівненщині Ірина Кравець (на фото)  ще до початку революції Гідності казала, що в Україні буде такий собі період Коліївщини, коли люди будуть забирати території, майно у багатіїв тощо. Щодо того, чи можливий третій Майдан в Україні - Ірина Кравець каже таке:

Зараз якраз оце електронне декларування так трошки збурить людей. Масових заворушень, щоб всі зібралися на Майдан, навряд чи це буде. Але вибірково деякі дуже постраждають. Це, швидше за все, буде якась цілеспрямована вендета проти якихось певних людей. І це може бути навіть важко  контролювати. Буде процвітати викрадення людей, дітей.

 

 За словами Ірини Кравець, такого, як у Китаї, що чиновників судитимуть чи розстрілюватимуть, не буде. Але будуть страшні самосуди, які шокують суспільство. Вони мають стати уроком для представників влади, які живуть нечесно. Причиною  цього Ірина Кравець називає аспекти Юпітера. Вона також допускає, що ці немасові, але страшні протести влада може стримати, якщо обере собі жертв серед тих, хто задекларував чималі статки, і на їхньому прикладі продемонструє свою начебто справедливість. Якщо цього не зробить, то маси візьмуть ініціативу у свої руки.

Також електронне декларування, прогнозує астролог, може призвести до позачергових виборів навесні наступного року.

Незважаючи на це все, і в тому числі на війну у державі і економічну кризу, Ірина Кравець каже, що над Україною є захист вищих сил, який відводить від нашої держави страшні удари. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень