Чи буде ще на Рівненщині цієї осені тепло

Адже нинішнє похолодання змушує думати, що вже пора готуватися до морозів

Втім, кліматолог Василь Троцюк каже, що нині над Європою і Україною в тому числі лютує величезний океанський ураган «Герварт». Саме він приніс холод, дощ, а подекуди й сильний сніг. Цей ураган пов'язаний з явищем глобального потепління, зокрема з різким підняттям температури в екваторіальній зоні. І через день-два, прогнозує кліматолог, на Рівненщині сніжитиме і температура на півночі області знизиться до  -2…-3.

Але, заспокоює Василь Троцюк, ще в області потеплішає:

За цим ураганом "Герварт" стоїть величезне поле тиску чудової погоди над північною атлантикою, над Європою, яке посувається поступово до нас.

 

Я гарантую: до 10-12 градусів тепла в області і в центрі, десь починаючи з 5 до 15 листопада. Обов’язково буде десь три-чотири дні чудової погоди – ну майже бабине літо. Бабине літо було на початку вересня, було в середині жовтня. І бабине літо вже повернеться у листопаді.

За словами Василя Троцюка, листопад цього року нагадуватиме листопад 2010 року, коли температура сягнула у Криму 28 градусів тепла. Цього року так тепло не буде. Але ще температура підвищиться. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Погода
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень