Чи буде карантин у Рівному

В області рівень захворюваності на респіраторні вірусні інфекції зріс на 16%

Через грип та ГРВІ у трьох районах Рівненщини запровадили обмежувальні заходи.

Не ходитимуть до школи учні Дубенського та Костопілького районів, а також деяких навчальних закладів Гощанщини.

Рівень захворюваності на респіраторні вірусні інфекції зріс на 16%, каже завідувач епідвідділу Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз:

За минулий тиждень в Рівненській області на грип та інші ГРІ захворіло 7959 осіб. Це на 16% більше, ніж за попередній тиждень. Серед тих, хто захворів, 56% - діти. Протягом тижня госпіталізували 177 хворих, з них 117 – діти.

У місті Рівне епідпоріг не перевищений, тому карантину у місцевих школах не буде, каже заступник міського голови Галина Кульчинська:

Хворих на грип та ГРВІ у Рівному менше тисячі - 984 особи. Це і діти, і дорослі. Епідпоріг не перевищений. Тому - ні, ніякого карантину.

Епідеміологи зазначають, що робити щеплення від грипу ще не пізно. Це збільшить шанси запобігти як інфікуванню, так й важким формам хвороби і ускладненням.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень