ЧУТИ НЕЧУВАНЕ: Маск розповів деталі про новий чип для мозку

Розробку нині тестують на тваринах

Ілон Маск розповів ще одну подробицю про таємничий проєкт «Neuralink».

Технологія  має з'єднати мозок з комп'ютером і начебто дозволить людям чути звуки, які раніше виходили за межі людського діапазону, пише ТСН із посиланням на Independent.

Маск також стверджує, що Neuralink може допомогти відновити рух людям з повністю розірваним спинним мозком.  

Стартап Neuralink Ілон Маск заснував 2016-го року, але поки що інформації про нього небагато. Торік компанія оголосила, що розробила пристрій, який може безпосередньо з'єднувати людський мозок з комп'ютером. Маск у твіттері анонсував, що 28 серпня з'явиться більше подробиць про Neuralink. 

Ймовірно, Neuralink спробують застосувати для лікування захворювань головного мозку, як-от хвороби Паркінсона. У майбутньому, можливо, технологія буде здатна на більше.

Компанія тестує Neuralink на тваринах і сподівається, що зможе почати дослідження на людях уже цього року.

Розробка «Прямого кортикального інтерфейсу», якою займається Neuralink, має допомогти людям досягти вищого рівня пізнання, каже мільярдер і додає, що така технологія дозволить людині конкурувати зі штучним інтелектом. 

Ілон Маск вже розкривав у соцмережах можливості технології: нібито вона зможе транслювати музику безпосередньо в мозок і лікувати депресію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень