Чотири звички, які провокують жирність волосся

Деякі вас здивують

Крім фізіологічних особливостей до надмірної жирності волосся призводять і наші щоденні звички.

1. Звичка постійно чіпати волосся руками

Протягом дня можна крутити пасма, поправляти волосся руками, постійно чіпати його руками. І це помилково вважати, що це ніяк не позначається на брудноті волосся. Ще гірші наслідки має звичка постійно чіпати обличчя. Це точно провокує появу прищів і навіть акне.

2. Часте миття голови

Щоденне миття голови призводить до постійного змивання природних фізіологічних жирів. І щоб відновити цей баланс, організм починає продукувати їх ще більше і більше. Треба обрати оптимальну для себе схему миття голови, найкраще 2 чи 3 рази на тиждень.

3. Неправильне користування засобами для догляду

Неправильно підібрані шампуні, кондиціонери чи надмірне захоплення бальзамами та масками теж провокує жирність волосся. У жодному разі не наносьте кондиціонер чи бальзам на корені волосся. 

4. Постійне розчісування волосся

Інтенсивне розчісування волосся теж провокує виробіток шкірного сала. Очищувати від нього треба не тільки волосся, але й стежити за чистотою гребінця. Адже щітка теж накопичує бруд, залишки доглядових засобів й пил.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень