Чотири вітаміни, які подовжують життя

Чим ближче осінь, тим більше ми розмірковуємо про продукти, які містять корисні речовини

За результатами останніх наукових досліджень, вітаміни допомагають не просто боротися із хворобами, але ще й продовжують життя.

До останньої категорії експерти віднесли лише 4 вітаміни. І такі вітаміни доступні кожному - у натуральному вигляді.

Вітамін К 

Продукти, що містять цей вітамін, повинні входити до щоденного раціону. Він допомагає боротися із віковими захворюваннями, покращує стан артерій, пам'ять та когнітивні функції, необхідні для серця, а також знижує ризик розвитку онкології.

Міститься в листовій зелені, шпинаті та капусті, бобових, томатах, чорносливі та винограді, ківі, інжирі та авокадо.

Вітамін C

Зміцнює імунну систему та знищує ракові клітини, зміцнює кісткову тканину, сприяє загоєнню ран, необхідний для здоров'я ясен. Ч

емпіоном за його змістом є шипшина та смородина, цитрусові, ківі, полуниця, червоний болгарський перець, петрушка, брюссельська капуста, шпинат.

Вітамін D

Без нього слабшає імунітет, порушується засвоєння кальцію, виникають складнощі з м'язовим метаболізмом, збільшуються надлишки жирової тканини.

Рекомендується включити до раціону: риб'ячий жир, печінку тріски, оселедець, сьомгу, скумбрію, курячі яйця (жовток), молоко, вершкове масло, сир та червону ікру.

Вітамін А

Відповідає за здоров'я шкіри, когнітивні функції, роботу мозку, покращує пам'ять та засвоєння інформації.

Фахівці рекомендують печінку яловичу та тріски, морква, курага, вершкове масло, зелені овочі та листова зелень, сир, вершки, яйця, сметана, а також червоний болгарський перець та гарбуз.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень