Чорна п'ятниця: як заощадити і де шукати великі знижки

Чорна п'ятниця 2019 припадає на 29 листопада

У цей день можна купити зі знижками цифрову або побутову техніку, одяг, меблі та інші товари в магазинах і бутиках.

Що таке Чорна п'ятниця?

Чорна п'ятниця - п'ятниця після Дня подяки в США. З неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів.

Звичай влаштовувати розпродажі в цей день встановився ще в XIX столітті, а термін "Чорна п'ятниця" з'явився в 1966 році і спочатку використовувався в основному на Східному узбережжі США.

Через те, що День подяки доводиться на четвертий четвер листопада, чорна п'ятниця випадає в проміжок часу з 23 по 29 листопада.

Як знайти великі знижки

Їх можна відстежувати на декількох сайтах: Skidochnik, Blackfridays і в Telegram-чатах "Чорна п'ятниця Україна", "Чорна п'ятниця UA".

Чи можна повернути товар, куплений в Чорну п'ятницю

Протягом 14 днів з дня покупки в магазин можна повернути будь-який товар, якого немає в "Переліку товарів, що не підлягають обміну або поверненню". Однак товар повинен бути в оригінальній коробці і в тому вигляді, в якому ви його придбали. Обов'язково пред'явіть чек.

Як заощадити в Чорну п'ятницю

Визначтеся з бюджетом. Позначте для себе суму, яку ви можете витратити без значної шкоди для бюджету.

Відстежите ціну. Діапазон цін бажано зафіксувати і потім порівняти, як цифри на цінниках змінювалися в Чорну п'ятницю і перед нею.

Список покупок. Складіть конкретний список товарів, які вам дійсно необхідний.

Знайдіть час. Зазвичай самий пік покупок припадає на полудень - в обідній час робить покупки більшість людей. Але краще відстежуйте повідомлення на офіційних сайтах супермаркетів, магазинів і торгових мереж.

Вибір магазину. Визначтеся, що і де ви хочете купити, щоб завчасно приміряти цю річ і в спокійній обстановці придивитися до деталей. Якщо це інтернет-магазин, можна заздалегідь підібрати кошик, а коли з'являться знижки - просто оплатити товари.

Джерело: Сьогодні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень