Чому в одних рівненських квартирах взимку холодно, а в інших - спека

Пояснили тепловики

У Рівному не подаватимуть тепло до будинків, в яких не відремонтовані і не налагоджені внутрішньобудинкові мережі. Старі мережі призводять до втрат тепла, зазначив директор «Рівнетеплоенерго»  Олександр Корчинський. Окрім цього, через розбалансованість внутнішньобудинкових мереж, в одних квартирах холодно, в інших – надто гаряче, говорить Олександр Корчинський:

 В будинку робиться, що попало. Хтось поклав собі теплу підлогу, тихенько включив маленький насосик, який то вмикається, то вимикається, аби була гарна циркуляція, і від цього страждають мешканці сусідніх квартир. Може бути то дуже жарко, то дуже холодно.

Нині мережі перебувають на балансі ЖКП, ОСББ і управляючих компаній, які мають їх обслуговувати. Олександр Корчинський пропонує мешканцям укласти договори про обслуговування з «Рівнетеплоенерго». Прикметно, що охочі передати будинкові мережі на обслуговування тепловикам у Рівному є, і підприємство з ними вже працює.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень