Чому туалетний папір називається «Рівнянка»?

Найбільша спільнота Рівного "Типове Рівне" опублікувала фото туалетного паперу "Рівнянка", яке викликало жваву дискусію рівнян. Чи не ображає мешканок Рівного така назва, та й зрештою, чому «рівнянка», а не «рівнянин», зважаючи на те, що слово «папір» чоловічого роду. З’ясувати ці питання ми вирішили у директора підприємства, що займається випуском засобу гігієни  - Сергія Кузьменка.

Він зауважив, що «Рівнянка» - це назва не туалетного паперу, а компанії, яка існує вже більше року. Втім, окрім цього продукту, «Рівнянка» більше нічого не виробляє.

Вартість одного рулону туалетного паперу, в якому 65 метрів,  в середньому, 2 гривні. Окрім Рівненщини, туалетний папір можна придбати також у сусідніх областях – Хмельницькій, Волинській та Тернопільській.

Сергій Кузьменко каже, що готовий змінити назву компанії, якщо таку думку висловлять мешканці Рівного:

 

- Правильно Ви говорите, туалетний папір – це «він», чоловічий рід. А «Рівнянка» - це назва торгової марки, тому що це рівненська компанія, тому і назва «Рівнянка». Туалетний папір, він так і називається. Якщо рівняни проти такої назви, за допомогою «Радіо Трек» ви можете провести таке опитування, якщо вони згідні запропонувати свою назву, ми готові піти на це, якщо це дійсно ображає. Заради рівнян ми готові змінити назву. Але я ще раз Вам пояснюю, що це не назва туалетного паперу, це назва торгової марки.    

Отож, найближчими днями Радіо Трек проведе у себе на сайті опитування щодо нової назви для паперу. Зараз у спільноті "Типове Рівне" уже відбуваться голосування, чи варто перейменовувати туалетний папір "Рівнянка".  Його результати передамо Сергію Кузьменку.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень