Чому стоматологи радять електричні зубні щітки

Все більше звичних пристроїв «розумніють» на очах, отримуючи можливість дистанційного керування і функціонал, який ще вчора здавався неможливим. Уявіть собі, smart-технології дісталися і до зубних щіток: тепер замість мануальних варіантів стоматологи по всьому світу рекомендують електричні пристрої з ефектом пам'яті, автоматичною роботою і десятками корисних режимів.

Аксесуари, що працюють на батарейках або акумуляторах, видають імпульси, вібрують і обертаються, тим самим полегшуючи сам процес чищення і підвищуючи його ефективність. Клінічні дослідження підтвердили: електрична зубна щітка на 80% краще доглядає за порожниною рота за всіма критеріями, ніж звичайна!

Тому відкиньте сумніви та почніть обирати надійного захисника вашої білосніжної посмішки.

Основні переваги електрощіток

 

Щітки на акумуляторах і батарейках забезпечують комплексний догляд, оскільки:

  •  на 100% очищають емаль від нальоту, запобігають утворенню зубного каменю, а також розчиняють вже наявний камінь;
  •  дбайливо відбілюють навіть чутливі зуби, видаляють плями від кави, чаю, тютюну, алкоголю;
  •  борються з хвороботворними бактеріями — основною причиною неприємного запаху з рота;
  •  видаляють залишки їжі з важкодоступних місць (міжзубних проміжків, лінії ясен), куди складно дістатися звичайною щіткою;
  •  м'яко масажують ясна, стимулюючи приплив крові, завдяки чому знижується ризик розвитку гінгівіту і пародонтиту (пародонтозу);
  •  найчастіше оснащуються спеціальною подушкою для ефективного очищення внутрішніх сторін щік і язика, на яких збирається більшість мікроорганізмів.


Стоматологи рекомендують міняти зубну щітку кожні три місяці.

Однак це не відноситься до електричних: ви тільки один раз купляєте сам аксесуар, а пізніше міняєте змінні насадки в міру зносу. Завдяки цьому електрощітка швидко окупає себе, і ви витрачаєте не більше, ніж на звичайні варіанти. Крім того, можна купити один основний блок на всю сім'ю, і окремі насадки для кожного, що ще економніше!


Електрична зубна щітка — це незамінний помічник для людей з такими захворюваннями, як артрит, остеохондроз, проблеми з координацією рухів. З її допомогою процес чищення зубів зводиться до мінімуму: досить натиснути на кнопку, а решту щітка зробить сама. При цьому чутливі датчики натиску попереджають про надмірний тиск на емаль, а сама процедура займає у два рази менше часу, ніж з мануальною щіткою.

Сучасні моделі оснащуються різними режимами, які можна міняти на свій розсуд (наприклад, дбайливе відбілювання або видалення зубного каменю). Словом, одні плюси!


Яку щітку вибрати?


Якщо ви шукаєте найкращі електричні зубні щітки, зверніть увагу на серію Oral-B від Braun, яку рекомендують стоматологи по всьому світу.

Також в топі продажів знаходяться «помічники» від нідерландського бренду Philips. Не відстає і стрімко набирає популярність виробник з Китаю - Xiaomi, який використовує останні технології в виробництві своїх гаджетів.

Вдалого вибору!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень