Чому подорожчало м'ясо курки у Рівному

Ще восени філе коштувало на 20 гривень менше

На Рівненщині подорожчало м'ясо курки. Сьогодні у супермаркетах та на ринках міста за кілограм філе просять від 75 до 81 гривні, тушка коштує близько 47 гривень за кілограм. Прокоментувати ситуацію щодо вартості курячого м’яса ми попросили найбільшого птаховиробника на Рівненщині, підприємство «Крупець». Менеджер із закупівель Ольга Пасічник пояснила, що така ситуація нині спостерігається по всій Україні і до цього призвело подорожчання кормів для курки.

Ми орієнтуємося на ринок України, пішли ціни на ринку всередині, і ми піднімаємо. Відбулося здорожчання годівлі для курки, і хоча корми ми виробляємо самостійно, компоненти постійно ростуть, зернова група, газ, світло, на все ж ростуть ціни. 45 грн/кг тушки курки у нас, філе у нас 75 грн/кг, - розповіла Ольга Пасічник.

На противагу м’ясу, курячі яйця нині подешевшали. Як пояснює Ольга Пасічник, нині експорт яйця зменшився, відповідно цього продукту на українському ринку вдосталь. Нагадаємо,  підприємство «Крупець» розташувалося  у Радивилівському районі та реалізує свою продукцію на території переважно західної України.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень