Чому не працював Viber та інші додатки

Стався глобальний збій

В Україні користувачі скаржилися, що не працюють додатки Viber, Mono, Spotify, Waze, Tinder, Soundcloud тощо.

Перші скарги почали з'являтися зранку 10 липня: люди не могли скористатися частиною програм, які встановлені на їхніх пристроях.

У різних країнах світу скаржилися також, що не працює Pinterest, TikTok, Fitbit, Call of Duty, Snapchat, додаток The New York Times, Strava тощо. Частина компаній швидко зреагували та попередили користувачів, що видалення та перевстановлення додатків не допоможе.

Близько 15:45 за Києвом в Україні додатки запрацювали. Розробники, які серед перших помітили проблеми зі своїми додатками, кажуть, що деякі з них не працювали до семи годин.

Урешті компанія Facebook визнала, що проблеми виникли з додатками для операційної системи iOS, які використовують iOS SDK (Software Development Kit) від Facebook.

У кожній країні, крім загальносвітових програм, є список своїх національних додатків, які не працювали. Приміром, від проблем із Viber потерпали в Україні, Росії та Білорусі.

Про це повідомляє ВВС-Україна.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень