Чому народжувала у Луцьку багатодітна жінка з Рівненщини, яка померла від коронавірусу

І як там її лікували

Медичну допомогу вагітним жінкам з коронавірусом на Рівненщині надають у двох закладах: для пацієнток з півночі області – у пологовому відділенні Сарненської районної лікарні, для півдня – у Дубенському міському пологовому будинку.

Про це розповів на брифінгу начальник облуправління охорони здоров’я Олег Вівсянник.

Але, за його словами, 

39-річна жінка з села Топілля Млинівського району сама звернулася звернулася за допомогою до Луцького перинатального центру з підтвердженим діагнозом covid-19.

 

Жінку госпіталізували в інфекційне  відділення Волинської обласної лікарні. Після цього її перевели у перинатальний центр для здійснення кесаревого розтину. Це було 23 червня. Ми маємо інформацію, що у пацієнтки було констатовано біологічну смерть 27 червня.

 

Сьогодні ми направили запит на Волинську обласну клінічну лікарню і на Волинське облуправління охорони здоров’я щодо отримання детальної інформації про перебіг захворювання у цієї пацієнтки.

Олег Вівсянник

Нагадаємо, що у померлої жінки залишилося 5 дітей. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень