Чому голова «ЄС» у Рівному занепокоєний сьогоднішніми переговорами в Парижі

Богдан Гапяк розповів про головні питання до переговорів у Нормандському форматі

Фото "Еспресо"

Нині в Парижі тривають переговори у Нормандському форматі. Напередодні на майдані Незалежності у Рівному кілька сотень мешканців зібралися, аби наголосити на необхідності відстоювати національні інтереси України під час цих переговорів. У Києві зібралася багатотисячна акція "Ні капітуляції!", які підтримувало у т.ч. Рівне.

Скриншот із відео акції "ЄС" і "Свободи". Гапяк виступає на відкритому мікрофоні.

Голова міської фракції «Євросолідарності» Богдан Гапяк каже, що люди хвилюються, адже не впевнені у чіткій позиції президента на переговорах:

Я за те, щоб нашому президенту чинному все вдалося. Гадаю, що найбільша зараз проблема – це те, що люди не знають, що відбувається та чим це все має закінчитися.  Бо президент чітко ніде не сказав, про що будуть говорити, чим має закінчитись все це. Я думаю, що більшість людей не хочуть звертати з проєвропейського напрямку.

Богдан Гапяк у міській раді. Фото з мережі.

Нагадаємо, учасники акції вимагають, аби президент не допускав жодних компромісів щодо федералізації України, Європейського та євроатлантичного курсу та припинення судових процесів щодо злочинів Росії.

Також Богдан Гапяк підкреслив, що не можна допустити проведення виборів на Донбасі, доки звідти не вийдуть російські війська, сепаратисти не здадуть зброю, а України встановить контроль над державним кордоном.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень