Чому з дерева падають недозрілі яблука? Виправити це дуже просто

Досвідчені садівники дали кілька порад, що з цим робити

Одна з найчастіших причин, через яку недостиглі яблука валяться на землю – банальний дефіцит вологи.

Треба враховувати, що яблуня, як і будь-яка рослина, потребує поливу. Особливо, якщо на вулиці довго зберігається спекотна суха погода.

Надзвичайно важливо поливати яблуню під час плодоношення. В цей час дорослому дереву знадобиться не менш як 10 відер води.

Не слід забувати і про добрива. Їх потрібно вносити в прутове коло під час обкопування рослини – навесні чи восени. Згодиться як перегній, так і гній.

Дефіцит поживних речовин теж негативно позначиться на зростанні дерева і достиганні плодів. Чим підживити яблуню, щоб вона добре плодоносила, ми розповідали у статті: «Як посадити яблуню, а вже за рік збирати урожай? Секрети старого садівника».

Крім того, досвідчені садівники знають, що опадати незрілі плоди можуть почати через хвороби та шкідників. Щодо останніх, то вони не дають можливості плодам до кінця визріти. Наприклад, плодоніжки швидко пожирають фрукти, після чого їх уже не можна вживати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень