Чому ви не отримуєте задоволення від сексу та як виправити ситуацію

Інтимна близькість – важлива та природна частина життя, що впливає на фізичний та емоційний добробут

Інтимна близькість – важлива та природна частина життя, що впливає на фізичний та емоційний добробут. І задоволення від сексу безпосередньо визначає якість, а відповідно і частоту постільних пестощів, а також формує стосунки в парі. Але якщо інтим перестав доставляти радість, не варто пускати ситуацію на самоплив: з високою ймовірністю вона лише посилюватиметься, а підняти низьке лібідо стане ще складніше. Але розуміння причин виникнення проблеми, як і знання способів її вирішення дозволить знову отримувати радість від контакту з партнером.

онлайн сексшоп

З чого складається сексуальне задоволення?

Повноцінне, а головне задовільне сексуальне життя базується на двох ключових аспектах:

  • Фізичне задоволення у сексі. Пов'язане з тілесними відчуттями та прямою стимуляцією. Дотики, поцілунки, обійми – важливі компоненти фізичної близькості, які формують довіру та тяжіння між партнерами.
  • Емоційне збудження у жінок. Інтимність створюється через спілкування та розуміння, а почуття безпеки та комфорту у відносинах сприяє покращенню сексуального життя. Увага, активна взаємодія, спільне проведення часу – все це впливає і на сексуальне бажання.

Сукупність фізичного та емоційного допомагає досягти гармонії. І обидва партнери повинні докладати зусиль для досягнення благополуччя, щоб відчувати сексуальне задоволення: говорити про свої потреби, чути один одного, а головне враховувати потреби та бажання кожного.

Чому жінка не отримує задоволення: 6 неочевидних причин

Щоб досягти балансу в інтимній сфері, важливо усунути основні фактори, що впливають на рівень задоволеності:

  1. Незнання точок задоволення - вивчення своїх ерогенних зон, експерименти в ліжку, пряма розмова з партнером про свої бажання та переваги посилить задоволення жінки від сексу.
  2. Тривога – призводить до зниження лібідо, заважає розслабитися. Рішення: керування стресом через релаксацію, медитацію, а також консультація у психолога.
  3. Низький рівень окситоцину – «гормон кохання» впливає на здатність відчувати задоволення від інтимності. Найпростіше його підвищити через фізичний контакт, ласки та близькість із партнером.
  4. Побічні ефекти від ліків – антидепресанти, антигістамінні препарати, як і контрацептиви, можуть впливати на сексуальний потяг та задоволення жінки. Потрібно обговорити з лікарем приймання медикаментів та можливі альтернативи.
  5. Невпевненість у собі – позбутися невдоволення своїм тілом допоможе робота над самооцінкою, використання спеціальних технік, які допомагають розкрити любов до себе, включаючи самозадоволення та самостійні ласки.
  6. Нестача вагінальної змазки – сухість піхви може викликати біль та дискомфорт, що негативно впливає на емоційне сприйняття. Використання лубрикантів допоможе успішно розв'язувати цю проблему, зробивши секс комфортнішим.

Отримати оргазм жінці складніше, ніж чоловікові. Але, визначивши причини, зниження лібідо можна з ними боротися: доведеться докласти зовсім небагато зусиль – і інтимне життя знову заграє яскравими фарбами.

До чого призводить відсутність задоволення від сексу у жінок?

Роздратування чи навпаки, апатія, перепади настрою, підвищена знервованість, конфлікти у відносинах – «побічні ефекти» відсутності сексу. Якщо виникло відчуття: «я нічого не відчуваю під час статевого акту», це може бути обумовлено наступними змінами в організмі, що виникли на тлі відсутності сексу:

  • застій у малому тазі;
  • порушення гормонального фону;
  • виражені прояви ПМС.

Постійна емоційна напруга негативно впливає на загальне фізичне та психічне здоров'я. Одночасно зростає невпевненість у собі, яка заважає відчути оргазм, посилюючи негативне сприйняття сексуальних взаємин у цілому.

Як отримати більше задоволення в ліжку: 7 способів

Відкрите та чесне обговорення сексуальних уподобань та потреб у поєднанні зі здоровим способом життя, фізичною активністю, правильним харчуванням та достатнім сном – базові кроки, які допоможуть повернути задоволення для жінки. В пригоді стане й онлайн сексшоп, в якому можна придбати різноманітні товари для сексуальної втіхи. Найефективніші засоби:

  • Продукти з афродизіаками – шоколад, гострі перці, арахіс, мед, манго, устриці та багато іншого. Їхнє вживання під час романтичної вечері посилить збудження обох партнерів.
  • Приємні аромати – олії чи ароматизовані свічки із запахом лаванди, жасмину чи троянди, створюють особливу атмосферу, що буде дуже корисно для тих, хто шукає як розслабитись у ліжку.
  • Дзеркала в кімнаті – додають елемент візуальної стимуляції шляхом спостереження один за одним під час акту.
  • Товари для дорослих – секс-іграшки, костюми, білизна та інші предмети, які можуть додавати різноманітності інтимним стосункам.
  • Зав'язані очі – додають елемент інтриги та таємничості, підвищують чутливість до дотиків та інших стимуляцій, що підвищує збудження жінки та чоловіка.
  • Техніка «поцілунок гейші» – використання пальців, язику та губ для ніжних та чуттєвих поцілунків різних частин тіла партнера, що актуально на етапі прелюдії.
  • Збудливий гель – рідкі вібратори містять збуджуючи компоненти, які сприяють збудженню та підвищують чутливість.

Головне запитати себе: чому не отримую задоволення і чесно на нього відповісти. Це дозволить усунути причини, які негативно впливають на рівень збудження, що допоможе повернути радість постільних втіх та насолоджуватися інтимними ласками.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень