Чому ваша кішка б’є хвостом, коли лежить

На що варто звернути увагу

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Коти завжди показують своїм господарям, що відчувають у певний момент.

Так, часто можна побачити, що кішка дивно виляє хвостом. Що ж вона хоче показати у цей момент?

Вітання

Котам дуже подобається спілкуватися. Якщо кішка підійшла до господаря з піднятими вгору хвостом, то вона рада його бачити. Також, коти в такий спосіб привертають увагу до себе.

Розслаблення

Нерідко можна побачити, як кіт лежить та б’є хвостом. Це відбувається, коли тварина перебуває в розслабленому та спокійному стані. Також, це означає, що обстановка в будинку спокійна та безпечна. Крім того, кіт може бити хвостом, коли хоче гратися.

Біль

Якщо кіт лежить та повільно рухає хвостом в різні боки, це означає, що у нього щось болить. На це варто звернути увагу та можливо відвести улюбленця до ветеринара.

Сон

Якщо кіт лежить та повільно рухає хвостом, можливо він просто спить. Коти сплять більшу частину дня, тому це не привід турбуватися. Уві сні рухи хвостом не рідкісний випадок.

Джерело: Книга порад

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень