Чому в драмтеатрі Рівного не працює пункт вакцинації

Що кажуть у театрі та управлінні охорони здоров'я

Так відбувається щеплення у Драмтеатрі: це безплатно

Центр вакцинації проти COVID-19, який розгорнули на базі Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, досі не працює.

Закрили його на період новорічних свят, коли у театрі проводили новорічні казки для дітей, повідомила Радіо ТРЕК керівниця літературно-драматичної частини Ірена Боровець.

В нас було по 3 казки на день. Це нескінченний потік дітей. І було б нелогічно при цьому вакцинувати людей, – зауважила Ірена Боровець. 

Тим часом у міському управлінні охорони здоров’я чекають відповіді від адміністрації драмтеатру, щоб повернути пункт вакцинації.

Немає згоди від адміністрації закладу на те, аби поки продовжувати там працювати. Коли адміністрація драмтеатру погодить, то пункт вакцинації повернеться у театр, – розповів начальник управління охорони здоров’я Віктор Іськів.

Про бажання повернути пункт вакцинації у драмтеатр розповів і заступник міського голови Юрій Поліщук

Ми маємо відновити там роботу. Однак нині нам потрібно знайти, звідки ми візьмемо лікарів, аби забезпечити нормальний процес вакцинації (ред. - первинна ланка медичної допомоги на сьогодні дуже навантажена через велику кількість інфікованих коронавірусом). Те, що цей пункт треба, то однозначно. Те, як це зробити, зараз вирішуємо, - розповів Юрій Поліщук. 

Віктор Іськів також розповів, що пункт вакцинації у драмтеатрі зручний для рівнян, адже туди можна дістатися з будь-якої точки міста. 

Тим часом інші пункти вакцинації у місті працюють у штатному режимі. Ось тільки у мешканців міста немає бажання вакцинуватися. За день щеплення отримують лише 200-250 людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень