Чому українцям важливі заяви Алли Пугачової

Вона попросила зарахувати її до лав іноагентів її країни

Співачка Алла Пугачова опублікувала в соцмережах «звернення до Мін'юсту РФ», в якому попросила зарахувати себе «до лав іноагентів своєї улюбленої країни».

Пугачова заявила, що солідарна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним — «чесною, порядною та щирою людиною, справжнім та непідкупним патріотом Росії», який бажає своїй країні «мирного життя, свободи слова» та припинення загибелі людей «за ілюзорні цілі».

У заяві Пугачової прямо не згадувалися «війна» або «спеціальна військова операція», однак говорилося, що Максим Галкін бажає Росії, зокрема, «припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм і обтяжують життя наших громадян».

Прикметно, що російські ЗМІ процитували лише першу частину поста Пугачової — про те, що вона просить «зарахувати себе до лав іноагентів»; деякі з них включили й слова про те, що вона «солідарна зі своїм чоловіком». Втім, ніхто не процитував слова про загибель людей за «ілюзорні цілі».

Чимало українців хейтять Аллу Пугачову у мережі. Але фахівці пояснюють, що зверталася вона не до українців – а до своєї аудиторії, яку вона добре знає. Це аудиторія, на яку спирається й президент рф.

Чому для нас це важливо? Бо це послаблює путіна. А значить, розбалансовує владу в Росії. А значить, послаблює її. Ми маємо пам’ятати, що найкращий сценарій для нас – то розпад імперії. Чи хоче цього Пугачова? Звісно, ні. Але чи збільшують її слова ймовірність саме такого сценарію – так, - пише видання Главред.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень