Чому німці відмовляються від кондиціонерів: Хитрість від людей, які вміють економити

Навіть при +40 за Цельсієм вони не вмикають кондиціонер

У Німеччині кондиціонери використовуються менше, ніж в країнах з аналогічним кліматом. Гуляючи вулицями, важко помітити вже звичні нам охолоджувальні прилади, що є досі поширеними в інших країнах світу.

Автор YouTube каналу «Американець в Німеччині» розповів, що в Німеччині не встановлюють кондиціонери навіть у спекотну погоду через кілька причин і виділив 4 основні.

Зараз електроенергія коштує від 40 до 50 євроцентів за кіловат-годину, що робить її в чотири рази дорожчою ніж у Сполучених Штатах, - наголошує блогер.

№1

Перша причина такого рішення є вартість електроенергії. Окрім того, додає, що німці дуже піклуються про навколишнє середовище.

№2

Друге: в багатьох німців у помешканнях продумана природна вентиляція, тож потреби в кондиціонерах  немає.

№3

Третьою причиною нелюбові німців до кондиціонерів є елементарна невіра у їх користь. Блогер зазначає, що більшість громадян впевнені, що кондиціонер є причиною хвороб та їх шум може бути дратівливим для оточення.

№4

Четверта причина — клімат. Кліматичні умови в більшості регіонів Німеччини зазвичай не настільки спекотні, щоб кондиціонер був необхідний. Багато будівель мають товсті стіни та добру ізоляцію, що дозволяє зберігати прохолоду усередині приміщення під час літніх місяців.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень