Чому не можна ходити в туалет вночі: наслідки будуть плачевні

Чи потрібно вставати вночі в туалет - що кажуть лікарі

Виявляється, ходити до туалету вдень потрібно не більш як 3-4 рази, а от уночі - зовсім не варто. Лікарі назвали кілька причин, через які не слід робити це. 

Чи потрібно вставати вночі в туалет - що кажуть лікарі

Лікарі-урологи в цьому питанні єдині: ходити вночі в туалет шкідливо для здоров'я. Утім, часто бігати до вбиральні протягом дня - теж недобре. Річ у тім, що чим частіше ви ходите до туалету, тим більше розслабляєте свій сечовий міхур. Його потенціал насправді дуже великий, але ви не даєте проявити його, і за найменшим покликом задовольняєте потребу. Так сечовий міхур звикає і завчасно починає посилати сигнали в мозок, хоча причини для цього може й не бути.

Урологи радять тренувати свій сечовий - це вбереже від нічних походів до туалету. Чим це небезпечно:

  • нічний похід до туалету порушує сон - потім буває складно заснути;
  • після підйому в людини прискорюється серцебиття і порушується нічна робота серця;
  • є ризик спросоння впасти і пошкодити собі щось;
  • доведено, що такі нічні візити можуть призводити до депресії - внаслідок порушення сну вранці людина почувається втомленою і дратівливою.

Якщо ви встаєте в туалет щоночі (або майже щоночі), то є ймовірність, що у вас серйозні проблеми з нирками. Крім усього, через такі підйоми відбувається збільшення у вазі, підвищується ризик діабету та серцево-судинних захворювань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень