Чому насправді НЕ можна вбивати павуків? Пояснення з Біблії

Згідно з легендами, павук є своєрідним рятівником

З павуками пов'язано чимало легенд. Одна з них говорить, що саме за допомогою павуків врятувався один з провидців і розповсюджувачів християнства.

Біблійна легенда розповідає про те, як павук врятував Марію та Йосипа від солдатів царя Ірода. Коли Святе Сімейство тікало від переслідування, вони зупинилися на ніч у печері. На ранок до печери наближалися солдати, які шукали маленького Ісуса, щоб убити його. Тоді павуку, що жив у печері, вдалося сплести велике павутиння на вході.

Коли солдати побачили павутину, вони подумали, що ніхто не міг пройти через неї, не порвавши її. Тому вони не заходили в печеру, а пішли далі.

Таким чином, павук врятував життя Святої Родини та став символом Божої опіки та захисту.

Також вважається, якщо віруючий християнин вб'є павука, то накличе на себе страшний гріх, який доведеться відмолювати до кінця життя. Загибель павука від рук православної людини назавжди відштовхує від неї удачу, благополуччя та особисте щастя, а також ставить на ньому друк злиднів, хвороб і вічного горя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень