Чоловік-свінгер вдавав із себе хворого, щоб жінка на все погодилася

Вона виконала те, про що він просив

В англійському місті Сіттінгбурн, графства Кент, батько трьох дітей Кевін Бевіс кілька років прикидався хворим на рак через небажання розлучатися з коханою.

У 2016 році, коли йому було 34 роки, він познайомився в Facebook з 46-річною Карен Грегорі. Незабаром вони почали зустрічатися, повідомляє УНІАН з посиланням на Daily Mail.

Через три місяці жінка вирішила розірвати стосунки через його сексуальні уподобання: Бевіс виявився свінгером. Він благав її не йти й стверджував, що ніколи не змусить щось робити проти її волі.

У травні 2017-го чоловік заявив, що у нього рак шлунка. Жінка повірила. Про «хворобу» Бевіс набрехав навіть своїм батькам. Сказав, що йому лишилося жити близько двох років.

Карен не змогла покинути смертельно хвору людину. Вона намагалася прикрасити його життя, організовуючи особливі вечори.

При цьому він начебто їздив до лікарні і щодня пив по 20 таблеток вітамінів, видаючи їх за ліки.

Удаючи хворого, він відмовлявся готувати їжу, просив гуляти з ним, бо сам він дуже слабкий. Карен шкодувала коханого і врешті погодилася виконати його сексуальні фантазії – вона вступила в зв'язок з трьома іншими чоловіками.

 

Друзі жінки допомагали грошима на лікування. Чоловік навіть іноді бив її, списуючи свою агресію на побічні дії ліків.

У грудні 2019-го жінка звернулася в поліцію, щоб дізнатися про минуле партнера. Там вивчили медкарту чоловіки й з'ясували, що він симулював хворобу. Бевіса заарештували на наступний же день. Його засудили до 18 місяців ув'язнення і заборонили наближатися до Карен Грегорі на 5 років.

Жінка зізнається, що навіть після закінчення цієї історії їй сняться жахи і тепер вона потребує допомога психотерапевта.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень