Чоловіків, які мочилися під магазином у Рівному, підстрелив його власник (ФОТО)

Один отримав поранення у сідницю

Конфлікт між трьома чоловіками трапився учора близько 12:20 на вул. Фабричній.

Двоє нетверезих мешканців Рівного 34-х та 35-ти років почали справляти природні потреби під стінами місцевого гастроному. Це помітив 49-річний власник торгового закладу і зробив порушникам зауваження.

Утім, чоловіки відреагували агресивно - між усіма трьома виникла сутичка, під час якої тілесні ушкодження отримав власник магазину. Тому він дістав із автомобіля пістолет та двічі вистрілив у бік зловмисників.

Обох потерпілих правопорушників госпіталізували. У 35-річного рівнянина діагностували поранення плеча та після надання необхідної медичної допомоги відпустили. А у його товариша виявили поранення сідниці.

У той час у власника магазину ж діагностували забої потилиці, вушної раковини та кисті,  а після надання йому медчної допомоги - відпустили.

Поліцейські встановили, що чоловік стріляв із травматичного пістолету. Його разом із відповідними дозвільними документами правоохоронці вилучили.

За фактом хуліганства вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї у поліції розпочали досудове розслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень