«Чоловіки кидають мене»: модель onlyfans заявила, що не може знайти кохання через роботу (ФОТО)

На пікантних знімках колишня бортпровідниця. Сьогодні її щомісячна зарплатня становить £15 тис.

27-річна Аманда Соммер працювала бортпровідницею в RyanAir, проте торік вона змінила сферу діяльності. Тепер вона заробляє 15 тисяч фунтів стерлінгів на місяць, продаючи фото еротичного характеру в мережі. Через це чоловіки постійно кидають її, коли дізнаються правду.

Дівчина почала продавати інтимні фото, коли в якийсь момент у неї почали закінчуватися гроші. Про це пише видання The Sun.

Хлопець, з яким Аманда зустрічалася на той момент, також кинув її, дізнавшись всю правду. Після цього дівчина продовжує знайомиться з протилежною статтю в мережі, але всі спроби закінчуються для неї невдачами.

Я дуже засмучена через це. Мені здається, що хлопці не хочуть бути зі мною через відверті фото в мережі. Я просто думаю, що їм варто бути більш неупередженими.

 

Це нечесно, – висловила свою думку з цього приводу колишня бортпровідниця.

Аманда також заявила, що своїм майбутнім обранцем вона бачить чоловіка-мільярдера – такого, як Ілон Маск або Білл Гейтс. Вона додала, що мріє про зустріч «по-старому» – в реальному житті.

Я вже довгий час самотня. Схоже, нікому не подобається моя діяльність в мережі, ніхто з них не готовий дати мені хоча б один шанс, – зазначила дівчина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень