Чоловіка, який зник на Рівненщині, збила машина на Волині

На смерть

Ще третього березня 61-річний житель села Копань Демидівського району пішов із дому і не повернувся.  Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування, в рамках якого чоловіка оголосили в розшук, залучивши і засоби масової інформації. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Як виявилося, новина, яку працівник поліції Волинської області побачив у мас-медіа, стосувалася одного й того ж чоловіка: особу загиблого внаслідок ДТП встановлювали на Волині, а як безвісти зниклого — розшукували у Демидівському районі на Рівненщині.

 

Четвертого березня цьогоріч 22-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser» поблизу села Коршів Волинської області, допустив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці.

Від отриманих травм пішохід помер у лікарні через годину. Його особу, в рамках досудового розслідування, розпочатого слідчими Волині, не вдавалося встановити досі. За допомогою до поліції про безвісти зниклого жителя Демидівщини звернулися і рідні, які не знали, що 61-річний чоловік загинув.

Правоохоронці укотре вдячні засобам масової інформації та громадськості за допомогу та небайдужість і впевнені у подальшій співпраці.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень