Чоловіка, який збив на смерть хлопця та втік, засудили на Рівненщині

Він не визнавав своєї вини

У липні 2015 року 24-річний житель села Дроздинь автомобілем скоїв наїзд на трьох хлопців. Від отриманих травм один із них загинув на місці, двоє інших потрапили до лікарні із тяжкими та середньої тяжкості тілесними ушкодженнями. Суд виніс вирок: 5 років та 6 місяців за ґратами, пише прес-служба Нацполіції Рівненщини.

Як тоді з’ясувалося, водій був в стані алкогольного сп’яніння, із місця події втік, а транспортний засіб не був зареєстрований у встановленому порядку. Начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Рівненській області Олег Лосінець каже, що водій не визнавав своєї вини:

Свою вину як в ході досудового розслідування, так і під час судового розгляду мешканець Дроздиня не визнавав та запевняв, що втікав від місцевих жителів, оскільки його хотіли побити та розбили лобове скло авто. Однак слідчі зібрали достатньо доказів у справі і кримінальне провадження за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та залишення в небезпеці, із обвинувальним актом скерували до суду.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТПсуд
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень