Чоловік жорстоко б'є собаку! Врятували поліцейські

П’яний власник не вперше катував тварину

Повідомлення про те, що якийсь чоловік знущається з пса, отримали рівненські поліцейські увечері 29 жовтня. І поїхали на виклик.

За словами очевидців, нетверезий господар на вулиці Чорновола, в центрі міста, прив'язав свого собаку до паркану та бив ногами в живіт.

Коли патрульні прибули на місце, порушника вже тримали міцні чоловіки, а пса оточили співчутливі перехожі.

Чоловік був з очевидними ознаками алкогольно сп'яніння, поводився агресивно, кричав, чіплявся до перехожих, ображав їх, лаявся та не реагував на зауваження. Його затримали, одягли кайданки та доправили у відділок для складання матеріалів. Результат освідування — 3,14 проміле алкоголю в крові.

Оскільки цей 45-річний громадянин перебував на території з червоним рівнем епідемічної небезпеки без документів,  що засвідчують особу, на нього склали протоколи за порушення правил карантину та за хуліганство

Собаку, дуже лагідного та спокійного, передали волонтерській організації.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила про цю історію на своїй сторінці на Facebook і подякувала за небайдужість та співпрацю усім, хто не залишився байдужим до жорстокого поводження з твариною.

Люди у коментарях під цим постом пишуть, що цей чоловік не вперше знущається зі свого пса і що б’є стареньку маму, однак вона відмовляється заявляти на нього.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень