Чоловік затримав злочинця за допомогою… вібратора (ФОТО 18+)

Кайданки на зловмисника (ні, не такі, як на фото) вже надягали поліцейські

Житель американського штату Теннессі затримав злочинця, який проник у будинок, за допомогою вібратора, який належав сусідці його дівчини.

Гаджет схожий на знаменитий Hitachi Magic Wand або його аналог. Спочатку його позиціювали як масажер для шиї, спини, ніг і живота, але популярність він здобув саме як вібратор. Такий пристрій, до речі, був у Саманти з серіалу «Секс і місто».

Хлопець врятував дівчину посеред ночі, коли та раптово закричала. Він забіг до неї, побачив у кімнаті злочинця і схопив перший-ліпший предмет, що трапився під руку. Це був вібратор. За допомогою секс-іграшки він і знешкодив бандита. А потім подзвонив на 911.

Поліцейські, які приїхали на виклик, виявили на місці закривавлений вібратор і самого порушника закону. Чи був він притомний – не повідомляється.

Про цей випадок, точніше про його наслідки, розповіли в клінінговій компанії, яка робила прибирання на місці події.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Spaulding Decon (@crimescenecleaning)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень