Чоловік залишив роботу заради селфі

Бхану Пракаш поставив перед собою мету - досягти показника 1800 селфі на годину

Житель індійського міста Хайдарабад Бхану Пракаш кинув роботу заради відточування свого вміння робити селфі. Чоловік вирішив побити світовий рекорд в 1449 селфі на годину, який належить гравцю в американський футбол Патріку Петерсону.
24-річний Бхану поставив перед собою мету - досягти показника 1 800 селфі на годину уже 18 вересня. Саме на цю дату призначена його офіційна спроба встановити новий світовий рекорд.
На сьогоднішній день Пракашу вдалося навчитися робити +1700 фоток на годину. Також він вправляється в тривалому триманні штатива для селфі і активно тренує зап'ястя.
Бхану Пракаш вивчав фармацевтику і працював молодшим науковим співробітником в міській лікарні. Про те, як сам він "захворів" на селфі в серпні цього року, Бхану каже: "Я йшов по вулиці і почув, що якісь хлопці обговорюють рекорд Дуейна Джонсона - 105 селфі за три хвилини. Діставшись до будинку, я відразу ж взявся з'ясовувати, як відбувається процес встановлення світових рекордів", - розповів індієць.
До слова, батьки Бхану підтримали його нове незвичайне захоплення, однак новину про звільнення сприйняли несхвально.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень