Чоловік смертельно скалічив крадія і тепер йому загрожує в'язниця

Селянин активно сприяє слідству

До п’яти років позбавлення волі може загрожувати 44-річному жителю села Великі Телковичі за вбивство з необережності.

Ще у жовтні в цьому селі виявили 65-річного місцевого мешканця без ознак життя неподалік від місця проживання, повідомляє Радіо Трек із посланням на сайт ГУНП у Рівненській області.

Смерть чоловіка настала внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень: закритої тупої травми грудей із переломами ребер та двобічного гемотораксу. 

Правоохоронці з’ясували, що до злочину причетний односелець, який проживає неподалік будинку загиблого. Напередодні близько 21 години 43-річний чоловік побачив, як 65-річний знайомий викрадає та переносить цеглу із новобудови, тому вирішив припинити його протиправні дії.

Він повалив пенсіонера на землю без намірів заподіяти йому тяжкі тілесні ушкодження чи смерть. Однак, під час падіння зверху на потерпілого, стиснув йому руками грудну клітку з обох боків. Коли чоловіки піднялися, знову штовхнув старшого односельчанина, від чого той впав.

Зловмисник на деякий час зайшов до новобудови, а коли повернувся — не виявив знайомого ні на місці події, ні за місцем проживання. 

Міру покарання обвинуваченому, який щиро розкаюється у скоєному і активно сприяв слідству, тепер обиратиме суд. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень