Чоловік привіз на Північ Рівненщини коронавірус. З Німеччини

У Володимирецький район

Майже сім сотень людей пішли на самоізоляцію у Володимирецькому районі. Про це повідомляють з Володимирецької райдержадміністрації за даними Володимирецького районного центру первинної медико-санітарної допомоги:

З них 169 мають ГРВІ, пневмонію та підвищення температури вище 37.3°, а 520 осіб прибули з країн, території яких уражені коронавірусом.

 

Один пацієнт має підозру на COVID-19.

Видання "Володимирець СІТІ" повідомив, що

чоловік 22 березня повернувся з Німеччини.

 

За тиждень у нього підвищилася температура, він одразу звернувся до лікарів.

 

Експрес-тест дав позитивний результат.

Утім, результати швидкого тесту ще мають підтвердити лабораторно – аналізи передадуть до Рівненського лабораторного центру. І лише тамтешні фахівці або підтвердять діагноз, або його спростують.

Оскільки симптоми перебігу хвороби у нього легкі, а контактував лише зі своїми членами сім’ї, з дозволу медиків він перебуває на самоізоляції.

Нагадаємо, нині лабораторний центр у Рівному перевіряє п’ять підозр на коронавірус. Загалом в області підтверджених 11 випадків. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень