Чоловік підпалить себе, якщо не спиляють дуб: долю дерева вирішать рівняни

Як і долю ринку

У Рівному на вулиці Пластовій стоїть 300-літній дуб. Мешканець вулиці погрожує себе підпалити, якщо дерево не спиляють.

Міський голова Володимир Хомко каже, що питання старих дерев у Рівному – суперечливе. Частина людей хоче, аби рослини прибрали через аварійність і небезпеку. Водночас, є активісти, які захищають історію краю та будь-яку історичну цінність у місті, яке не багате на пам’ятки.

Тож міський голова вважає, що таке питання треба винести на громадське обговорення:

Методика є. Але це так само, як торгівля на ринку. Тому, хто тримає кіоск на ринку, його кіоск дорожчий всього, що відбувається взагалі. Хай навіть ядерна бомба впаде.

 

Так само, як тому чоловікові, який зациклився на дубі, так само тим громадським активістам, які зациклилися на тому ж самому дубі.

Колишній міський голова Рівного Володимир Хомко

Тому вихід із цієї ситуації був би один: якби в державі прийняли закон про референдум, я би кожне таке контроверсійне питання виносив би в кінці року на референдум і тоді будьте здорові.

 

От зараз по ринку – можемо включити й по дубу це питання – по ринку ми включимо три питання і проведемо соцопитування. Скажуть рівняни торгувати на підлозі чи на тротуарі біля ринку – я закриваю рота та одразу замовкаю.

 

Скажуть знести – хай закривають рот ті, хто проти. Що скаже народ, те й зробимо. Давайте поставимо і по дубу це питання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень