Чоловік на смерть збив пішохода та зізнався в цьому поліцейським (ФОТО)

Не зразу

У селі Федорівка Гощанського району вчора, 15 червня, водій автомобіля «BMW» на нерегульованому пішохідному переході збив чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Близько 22 години автомобіль "BMW-750", який рухався в напрямку Рівного, збив на нерегульованому пішохідному переході 42-річного пішохода. Від важких травм мешканець села Дивень Корецького району загинув на місці.

По приїзду поліцейських на місце ДТП в автомобілі нікого не було. Однак згодом до правоохоронців, які працювали на місці події, прийшов 29-річний житель міста Новоград-Волинський Житомирської області та повідомив, що він перебував за кермом легковика.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження. Слідчі встановлюють, хто перебував за кермом легковика та усі обставин інциденту.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень