Викривач зрадниць: чоловік у хитрий спосіб ганьбить жінок, які невірні своїм коханим (ФОТО)

Він заприсягнувся, що буде публічно ганьбити жінок, які, перебуваючи в серйозних стосунках, фліртують з ним у мережі

Самотній чоловік з Австралії Джей Інгрем знайшов своє покликання, викриваючи жінок, які зраджують своїм партнерам. Він фотошопить себе до фотографій пар, у яких дружина проявляє невірність.

Як пише New York Post, 33-річний Джей нещодавно став холостяком після завершення стосунків, що тривали цілих 12 років. Він зізнався, що був шокований тим, що кілька жінок, які дозволяли собі флірт у соцмережах, вже перебували в серйозних стосунках.

Він заприсягнувся, що буде публічно ганьбити жінок, які, перебуваючи в серйозних стосунках, фліртують з ним у мережі. А робити він буде за допомогою фотошопу, домальовуючи свої фото до парних фотографій готових до зради представниць прекрасної статі.

У мережі Інгрема розкритикували за такі витівки, а він вважає, що виконує свою місію з викриття «зайнятих» жінок, які фліртують з ним.

— Знаєте, що я зрозумів під час різдвяних канікул?

 

Коли багато хто з вас, жінки, публікували «історії» з вашими чоловіками під різдвяною ялинкою в однакових піжамах і з усією атрибутикою, ви фактично «перебували» у моїх листуваннях протягом декількох місяців, — говорить Джей.

 

Він додав, що йдеться не про одну та не про двох жінок.

І ось що Інгрем зробив далі: у своїх сторіс в Instagram він прифотошопив себе до знімків кількох пар. На одному фото Джей сидить на краю прірви з парою, кадр підписаний «Ми у відпустці». На другій фотографії він кладе руки на живіт жінки, а її партнер перебуває з іншого боку.

Багато користувачів мережі визнали такі витівки Інгрема дивними та порадили йому зайнятися пошуками партнерки, а не викриттями чужих невірних дружин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень