Чоловік збирався влаштувати перегони і розмалював щойно відремонтовану трасу на Одещині (ФОТО)

Порушник самовільно наніс дорожню розмітку, яка створювала перешкоду для руху транспорту

«Нововведення» помітили 12 травня в Ізмаїльському районі Одеської області. Як повідомляє патрульна поліція, водії дуже здивувалися новій дорожній розмітці, яка з’явилася після нещодавнього ремонту автомобільної дороги Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилкове.

Стоп-лінія, яку намалювали посеред траси, змушувала транспортні засоби зупинитися, що створювало перешкоду в русі транспорту та вводило водіїв в оману.

Цю інформацію керманичі відразу передали патрульним, тож інспектори відділу безпеки дорожнього руху швидко встановили особу порушника, який самовільно наніс несанкціоновану дорожню розмітку.

Спілкуючись із поліцейськими, чоловік пояснив, що зробив це для автомобільних перегонів, які планував організувати на цій ділянці дороги.

На порушника склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення) КУпАП.

Йому загрожує штраф у розмірі 340 грн або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Одещина
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень