Чоловік малює зелені пеніси на дорогах… Для чого?

Він робить це з 2018 року

Джефф Апсон з Окленда (Нова Зеландія) з 2018 року малює навколо вибоїн на дорозі зелені пеніси. Таким чином він вже вказав дорожникам більше, ніж на сто ям.

Апсон щорічно витрачає на балончики з яскраво-зеленою фарбою 400 доларів. Малювати пеніси на асфальті його спонукає «цілковите розчарування», яке він відчуває, спостерігаючи за тим, як водії об'їжджають ями.

У лютому цього року Джефф обвів кілька вибоїн на шосе Old North Rd. Для дорожньої компанії Auckland Transport, схоже, це стало останньою краплею – Апсону погрожують поліцією:

Всі витрати з видалення графіті відшкодує винний.

На думку дорожників, автор малюнків піддає себе та інших учасників дорожнього руху ризику.

Джефф Апсон

Джефф вважає, що дорожникам має бути соромно як за переслідування, так і за стан доріг. Він додав, що ями нерідко латають після того, як ЗМІ пишуть про намальовані на дорозі зелені пеніси.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень