Чоботи-труби, ботфорти та козаки: Яке взуття буде модним восени (ФОТО)

Воно має бути в гардеробі кожної модниці

Незабаром – осінь. Тож час подбати про оновлення гардероба. Стиліст Марина Франц на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала добірку стильного взуття на осінь 2022 року, а також розповіла чого варто уникати. Наприклад, при виборі взуття треба пам’ятати, що черевики по щиколотку можуть візуально вкоротити ногу.

Модне взуття на осінь 2022

  • Чоботи труби

Це відмінний варіант для довгоногих дівчат. Варто відзначити, що найкраще такий фасон підходить тим, хто має фігуру типу «груша» або «пісочний годинник», а ось дамам з пишними формами краще утриматися від покупки таких чобіт, тому що «труби» ще більше можуть обтяжити ноги.

  • Козаки

Ці чоботи можна носити дівчатам з будь-яким типом фігури та зростом. Якщо ви високого зросту, можна спробувати чоботи-козаки без підборів, а ось мініатюрним дівчатам можна підібрати моделі на підборах.

  • Ботфорти

Це взуття підходить і для високих, і для низеньких жінок. Однак потрібно враховувати об’єми стегон і гомілки. Чим менша у них різниця, тим краще. А загалом дані чоботи додають зростання і трохи зменшують вагу. Для повненьких дівчат підійдуть моделі з каблуком з довжиною не нижче за середину стегна.

  • Короткі гумові чоботи

Це новий і дуже практичний тренд. Можна підібрати модель під будь-який образ, при цьому вам буде комфортно та сухо в осінні дощі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень