Члену міськвиконкому Рівного спалили авто з одягом для дитбудинку

Сьогодні вночі

Згорів синій «Mercedes-Benz-С230» 2003 року випуску, який належить члену міськвиконкому Ніні Скибі. Це сталося о 3 годині ночі. Авто стояло на стоянці у дворі багатоповерхівки на вулиці Кобзарській, 17. Ніна Скиба сама викликала пожежників, оскільки зрозуміла, що не зможе вогонь загасити.

Вона розповіла:

Я тільки чула, як щось хлопнуло і загорілася моя машина. Я якраз не спала. Я взагалі після татової смерті спати не можу.

 

Ціла машина була дитячих речей. Я збиралася якраз сьогодні їхати у дитбудинок. Треба було тим дітям, якими опікувалася, курточки дитячі. Я поклала речі в авто, щоб зранку поїхати до цих дітей. Ось тобі й поїхала називається.

Ніна Скиба каже, що не має ворогів і їй ніхто не погрожував. З чим пов'язаний підпал – пояснити не може.

У те, що поліція знайде підпалювача, не вірить. Каже, що раніше вже їй і сусідам підпалювали тамбур у під'їзді і нікого не знайшли. Так само, за її словами, не було встановлено підпалювачів автомобілів інших відомих людей міста.

Жінка журиться через авто, оскільки воно було її способом заробітку. Нагадаємо, що Ніна Скиба є керівником Жіночої сотні Рівного, працювала парамедиком в АТО і сама виховує дитину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень