Чиновників Рівненщини вчать розпізнавати недобросовісні підприємства

Для чого це потрібно

Працівників Рівненської ОДА та районних адміністрацій  представники компанії YouControl навчають, як ефективно та швидко перевіряти підприємства, а також обирати надійних виконавців держзамовлень.

Заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило розповіла:

У системі YouControl є багато цікавих даних, які можна почерпнути стосовно суб’єктів господарювання. Наприклад, як пришвидшити перевірку учасників закупівель, як дізнатися про компанію на предмет підсанкційності тощо. Це важливо у нашій роботі для ефективного виконання своїх обов’язків та володіння об’єктивною інформацією щодо партнерів.

Зауважимо, що Рівненська ОДА підписала Меморандум із компанією YouControl для ефективної перевірки учасників публічних закупівель та запобігання корупційним правопорушенням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень