Чиновника Рівнеради відсторонили через закупівлю жиру. Він подав апеляцію

Офіційного розпорядження на сайті Рівнеради ще не має

Директора департаменту економічного розвитку відсторонили від посади за закупівлю неякісного жиру. Відповідне рішення суд ухвалив ще наприкінці липня.

Проте за два тижні міський голова не розпорядився провести службове розслідування, як це було з начальником управління освіти після скандалу з макаронами. Нагадаємо, головний освітянин Рівного тоді сам ініціював проведення розслідування.

Жодних розпоряджень щодо Володимира Липка на сайті Рівнеради немає.

Нагадаємо, посадовця департаменту економрозвитку підозрюють у службовій недбалості, адже жир виявився небезпечним для людини. Його придбали, щоб рівняни готували на ньому їжу у пунктах незламності на випадок тривалого блекауту. Такого товару купили 10,5 тонн на понад мільйон гривень.

А за даними правоохоронців, департамент ще й недоотримав майже 200 кг оплаченої продукції. Як повідомили Радіо Трек у прокуратурі, Володимир Липко подав апеляцію на рішення суду про відсторонення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень