Чим підгодувати картоплю під час цвітіння, щоб добре вродила

Секрети від знаючих людей, сусід про це не розкаже

Досвідчені городники старанно підгодовують картоплю під час цвітіння, завдяки чому у серпні-вересні викопують ідеально рівні величезні бульби. Головне, що при цьому не треба використовувати хімічних препаратів – достатньо звичайної золи, яка є натуральним джерелом надзвичайно потрібного для розвитку картоплі калію.

Як виростити великі гарні бульби

Деревна зола містить усі необхідні для розвитку плодів макро- та мікроелементи. Однак у ній немає азоту, який на етапі цвітіння картоплі теж потрібен (додайте сульфат амонію, нітроамофоску, сечовину тощо).

Отже, що ми робимо:

Деревний попіл можна вносити як в сухому вигляді, так і готуючи розчини.

Щоб приготувати поживний настій 1 кг золи треба розчинити у 10 л води, добре все перемішати і залишити настоюватися на добу.

 

Тоді 1 л готового настою розводять ще на 10 л води, після чого можна приступати до кореневої підгодівлі.

Повторюють процедуру через 2 тижні.

Водночас сухе підживлення дозволяє заощадити час і не вимагає особливої підготовки. Для цього під кожен кущ вносять по одній склянці золи, рівномірно розподіляючи навколо рослини (краще це робити у похмуру погоду, перед дощем).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень