Чим лікувати суглоби: народні методи від наших бабусь

Дієві поради

chim-likuvati-suglobi-narodni-metodi-vid-nashih-babus

На сьогодні близько третини людей страждають від проблем з суглобами. Біль у суглобах спричиняє дискомфорт і обмежує рухи. Незалежно від того, чи у вас періодичні болі, чи хронічні проблеми, важливо вжити заходів для полегшення стану і зміцнення здоров'я нашого організму.

У своїй статті «Жіночі пльотки» написали про народні методи лікування суглобів.

Лікування суглобів за допомогою журавлини, меду та часнику!

Потрібно мати:

  • журавлина – 1000 г
  • часник – 200 г
  • мед – 500 г

Для приготування зрілі журавлинні ягоди ретельно миють та ставлять на сито, щоб відцідити надлишкову рідину. Після висушування сировину подрібнюють у м'ясорубці або блендері. Також дрібно нарізають очищені часникові зубчики. Насічені ягоди та частинки часнику змішують, перекладають у темне місце або холодильник і залишають на 12 годин. Потім до «напівфабрикату» додають мед, все добре перемішують. Препарат готовий до вживання.

Для прийому медово-журавлинної суміші з часником рекомендується вживати по 30 г двічі на день - вранці та перед сном.

Не рекомендується перевищувати рекомендовану дозу. Такі курси бажано проводити восени та навесні. Цей препарат не тільки покращить здоров'я суглобів, але й значно зміцнить імунітет та стійкість організму до інфекційних захворювань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Кузьміна

Аліна Кузьміна

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень