Чи зможе Франція зберегти свій титул чемпіона світу в Катарі?

Пропонуємо вам дізнатися, які шанси у збірної Франції виграти чемпіонат світу 2022 в Катарі

Чемпіонат світу з футболу 2022 у Катарі, старт якого запланований на 20 листопада, обіцяє бути захоплюючим та яскравим. Особливо цікаво спостерігати за чинним чемпіоном. Пропонуємо вам дізнатись, які шанси у збірної Франції відстояти свій чемпіонський титул.

ЧС 2022: Математичні шанси Франції на перемогу

Попри сенсаційно невдалий виступ французів на чемпіонаті Європи 2020 та не найкращий виступ у поточному сезоні Ліги Націй, збірна Франція входить до ТОП-3 фаворитів перед майбутнім турніром, на думку букмекерів.

Фаворитом ЧС 2022 року традиційно вважається збірна Бразилії, на перемогу якої букмекери в середньому дають коефіцієнт 5,5. Слідом іде Франція та Англія.

 

Букмекерські контори дають на перемогу цих команд однаковий коефіцієнт – 6,5.

Вищезгадані коефіцієнти є приблизними. У букмекерів котирування можуть відрізнятися. Рекомендуємо залишатися з viche.info, щоб відстежувати бонусні пропозиції перевірених букмекерів.

ЧС 2022: Шанси Франції на вихід з групи

Враховуючи, що французи – фаворити всього турніру, неважко припустити, що вихід із групи для них є вирішеною справою, хоча залишається питання, з якого місця вони вийдуть.

Чемпіонат світу 2022: Група D

  1. Австралія
  2. Туніс
  3. Данія
  4. Франція

Варто зазначити, що на чемпіонаті світу 2018 року французи також грали у групі з датчанами та австралійцями.

 

Тоді французи виграли групу, набравши 7 очок. Матч із збірною Данії тоді завершився внічию з рахунком 0:0.

Не можна бути впевненим у тому, що збірна Франції займе перше місце у своїй групі, оскільки їм доведеться змагатися зі збірною Данії, якій підопічні Дідьє Дешама програли двічі у цьому сезоні Ліги Націй. У березні французи на своєму полі програли данцям з рахунком 1:2, а наприкінці вересня вже в гостях програли з рахунком 0:2.

У всіх іграх цього сезону Ліги Націй тренер збірної Франції експериментував зі складом та ігровими схемами. Він явно не робив ставку на цей турнір, зосередивши всю свою увагу на ЧС 2022.

Карім Бензема – головний козир Франції на ЧС 2022

34-річний Бензема зараз перебуває на піку своєї форми. Він видав неймовірний сезон 2021/2022 у складі мадридського «Реала», вигравши Лігу Чемпіонів та Ла Лігу. Нападник збірної Франції став ключовим гравцем іспанського клубу у найпрестижнішому клубному турнірі, відзначившись голами 15 разів.

Він не забив у фіналі, але забивав у всіх попередніх стадіях плей-офф, двічі оформивши хет-трик.

У чемпіонаті Іспанії Бензема також відігравав ключову роль, забивши 26 голів у 30 матчах. З високою ймовірністю він виграє індивідуальну нагороду «Золотий М'яч», але про це ми дізнаємося 17 жовтня, коли відбудеться церемонія вручення цієї нагороди.

Мотиваційний фактор

Тут йдеться про мотивацію не лише збірної Франції, а й про індивідуальне бажання Бензема підкорити ще одну футбольну вершину. Французи стали чемпіонами світу у 2018 році без Каріма Бензема, якого виключили з команди через скандали.

Він повернувся до команди, але стати чемпіоном Європи у 2021 році він не зміг, оскільки його команда вилетіла у першому матчі стадії плей-офф, програвши збірній Швейцарії у серії післяматчевих пенальті.

Дідьє Дешам вміє працювати зі своєю командою, усуваючи помилки та коригуючи гру під час підготовки до турніру. Плюс до цього він має в розпорядженні найкращого гравця світу на цей час, а крім Бензема є ще ряд висококваліфікованих футболістів.

Якщо судити лише за складом та «довжиною лави», то збірна Франції тут виділяється серед решти зоряних команд, тому у них є всі шанси, щоб виграти чемпіонат світу 2022 року.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень